Logga in
Logga in

Kalkonschnitzel panerad med Västerbottensost®

Finriven Västerbottensost ger fin smak till dessa goda kalkonschnitzlar! Servera med citronklyftor, kokta gröna ärter och/eller haricot verts samt potatismos.

Ingredients
4 SERVINGS
Detta recept innehåller:
40 g Västerbottensost® Grated


500–600 g tunnskivad kalkonfilé
1 ägg
1 dl finriven västerbottensost
1/2 dl ströbröd
1/2 dl vetemjöl
1 tsk salt
Nymalen svartpeppar
Smör och rapsolja

HOW TO DO IT

Vispa ägget i en djup tallrik. Blanda ost, mjöl, ströbröd, ost, salt och nymalen svartpeppar till paneringen i en annan tallrik. Doppa vare kalkon i ägget och sedan i paneringen. Stek varje schnitzel i smör och rapsolja på varje sida några minuter tills de får fin färg. Vid servering, glöm inte att pressa citronsaft över schnitzlarna!

Rate

4.8 / 5. 5

Save recipes
Share

Other popular recipes

5 / 5. 3

40 MIN

4.1 / 5. 8

3.8 / 5. 12

45 MIN

3.2 / 5. 11

40 MIN

3.3 / 5. 10

4 / 5. 1

2.7 / 5. 3

4.1 / 5. 7

vasterbottensost-ostmastaren-bedomningen

Crafts

Careful cheese craftsmanship since 1872

vasterbottensost-tidslinje-meteorit

FROM MISTAKES TO MASTERPIECES

Get to know the story of Västerbottensost® – from the marvellous discovery of the miller to the Swedish national symbol.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.