Logga in
Logga in

Värmande höstrecept med svamp

Vi har samlat våra bästa recept med svamp som gör din höst lite godare. Välkommen att inspireras!

Tips att göra med din svamp

Svamp är höstens stora ingrediens till matlagningen. Dess smak och textur lyfter fram många rätter som passar perfekt en kall höstdag.

Har du tänkt torka svampen?
Testa göra ditt egna svamppulver.

Höstrecept

3.8 / 5. 4

3 / 5. 4

45 MIN

3.5 / 5. 4

4.3 / 5. 3

55 MIN

3.3 / 5. 16

30 MIN

3.5 / 5. 24

15 MIN

2.5 / 5. 2

40 MIN

4 / 5. 2

25 MIN

3.8 / 5. 8

Baka ditt egna bröd

Hembakat bröd är ju bara för gott! Här av vi samlat recept som passar perfekt till frukosten eller till soppan en mysig höstdag.

Surdegsbröd
Små valnötsbröd
Brioche Sliders

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Dessertbricka-med-Paronmarmelad

Ostbricka med Västerbottensost®

Recept till säsongens godaste ostbricka hittar du här.

macncheese

Enkla recept för vardagen

Snabba och goda recept som passar närsomhelst i veckan.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.