Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med fantastiska tilltugg.

Tilltugg och plockmat

Samla nära & kära och duka upp med smördegssnurror, ostbollar och inbakade oliver. Smördegssnurrorna och de inbakade oliverna går att förbereda i förväg så att det enda du behöver göra är att grädda dem. Ostbollarna går även de utmärkt att förbereda i förväg och förvara i kylskåpet tills servering.

Helgens tilltugg

15 MIN

4.5 / 5. 2

17 MIN

4 / 5. 1

55 MIN

4.5 / 5. 2

30 MIN

4.3 / 5. 3

25 MIN

4 / 5. 1

45 MIN

4 / 5. 1

Dryck till tilltuggen!

Matcha våra goda tilltugg med viner som är utvalda att kombinera smakerna!

Potatissnittar med löjrom: Prova ett mousserande, alkoholfritt vin, gärna en fruktig och frisk Riesling som passar bra med mineraliteten som finns i löjrom. (Alkoholfritt)

Smördegssnurror med grönkål: Fruktiga rieslingviner passar bra till den smakrika Västerbottensosten. Leitz Eins Zwei Dry Riesling är ett utmärkt val som smakkompis till osten men som också passar bra som en aperitif.

Ostbollar med örter: Sauvignon blanc är druvsorten du hittar i Sancerre och som passar bra ihop med många olika maträtter och framför allt ostar. Vinets aromatiska smakprofil med gräs och örter passar perfekt till ostbollarna som är smaksatta med just, örter.

Läs mer här.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Kampanj

Passa på! Just nu hittar du Västerbottensost 450g för endast 85kr hos din närmsta ICA Supermarket.

Erbjudandet gäller både online och i butik mellan 13/3 – 19/3