Logga in
Logga in

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med goda tilltugg.

Tilltugg och plockmat

Samla nära & kära och duka upp med smördegssnurror, ostbollar och inbakade oliver. Smördegssnurrorna och de inbakade oliverna går att förbereda i förväg så att det enda du behöver göra är att grädda dem. Ostbollarna går även de utmärkt att förbereda i förväg och förvara i kylskåpet tills servering.

Helgens tilltugg

15 MIN

4.1 / 5. 11

17 MIN

3.8 / 5. 5

55 MIN

3.1 / 5. 34

30 MIN

3.9 / 5. 7

25 MIN

3.6 / 5. 23

45 MIN

3.5 / 5. 15

Dryck till tilltuggen!

Matcha våra goda tilltugg med viner som är utvalda att kombinera smakerna!

Potatissnittar med löjrom: Prova ett mousserande, alkoholfritt vin, gärna en fruktig och frisk Riesling som passar bra med mineraliteten som finns i löjrom. (Alkoholfritt)

Smördegssnurror med grönkål: Fruktiga rieslingviner passar bra till den smakrika Västerbottensosten. Leitz Eins Zwei Dry Riesling är ett utmärkt val som smakkompis till osten men som också passar bra som en aperitif.

Ostbollar med örter: Sauvignon blanc är druvsorten du hittar i Sancerre och som passar bra ihop med många olika maträtter och framför allt ostar. Vinets aromatiska smakprofil med gräs och örter passar perfekt till ostbollarna som är smaksatta med just, örter.

Läs mer här.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.