Våra bästa recept till påsk

Påskmat

Snart är det påsk och den spenderar de flesta med familj och vänner, med massor av god mat. Här har vi samlat recept som kommer passa perfekt till påskbuffén.

Pizza för alla

pizza Västerbottensost®

Vilken pizza passar dig idag? Vi har pizzarecept för alla tillfällen.

Tacos till årets stora musiktävling

tacos

Vi har laddat upp med flera spännande varianter på tacos som kommer att passa perfekt till helgens musiktävling. Välkommen in och hitta din favorit!

Plock- och buffémat

pizza Västerbottensost®

Att välja rätt mat för buffén kan vara en utmaning, men med lite planering och fantasi kan du skapa en varierad och läcker meny som kommer att göra succé.

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

TID, TÅLAMOD & KÄRLEK

Västerbottensost ostlager

På lagret i Ånäset får all Västerbottensost® mogna och utveckla sin unika smak. De 18 kilo tunga ostarna vänds med omsorg varje dag under de första 22 dagarna. Därefter vänds de en gång var 21 dag.

Taco deluxe på västerbottniska

pizza Västerbottensost®

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Där allt och inget händer

Västerbottensost ostlager

Ostlagret är mejeriets hjärta – här får ostarna vila i minst 14 månader för att få sin unika smak.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.