Logga in
Logga in
tacos

Tacos till årets stora musiktävling

Vi har laddat upp med flera spännande varianter på tacos som kommer att passa perfekt till helgens musiktävling. Välkommen in och hitta din favorit!

Tacos för alla

Musikfesten har börjat och tacos står på menyn. Vi har flera olika varianter, alla med Västerbottensost såklart! Fish taco med sesamlax & asiatiska smaker, Bao buns med portebello & picklad chililök och Fish taco med krispig torsk & gurkslaw är några av varianterna som du kommer att älska.

fishtacos

Tacorecept

150 MIN

2.9 / 5. 7

70 MIN

2.8 / 5. 5

30 MIN

4 / 5. 1

25 MIN

4.3 / 5. 4

30 MIN

3.8 / 5. 5

120 MIN

4 / 5. 1

Gör dina egna majstortillabröd

Har du testat att göra dina egna tortillabröd? Att göra egna är verkligen busenkelt och supergott! Allt du behöver är vetemjöl, majsmjöl, smör, vatten och salt. Se receptet här!

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med fantastiska tilltugg.

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.