Logga in
Logga in

Sommarlätta sallader

Utforska en värld av smakrika recept på sallader med Västerbottensost®

Matiga och goda sallader

Hur gott är det inte med en fräsch sallad på sommaren? Sallader går att variera i det oändliga och här har vi samlat några recept som alla passar varma sommardagar.

Salladsrecept

55 MIN

3.5 / 5. 2

15 MIN

4 / 5. 3

15 MIN

3 / 5. 2

30 MIN

4 / 5. 1

15 MIN

4 / 5. 2

30 MIN

4 / 5. 1

Poké bowl

Testa vår Poké Bowl med Västerbottensost, räkor och koriander. En läcker skapelse för både gommen och ögat. Går att variera med dina favoritingredienser. Smaklig måltid!

Till receptet

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Q2-2018_9506_paj_frianv_FBjornstjerna-min

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

Grillat-fruktspett-med-mustig-kolasas-och-saltrostade-mandlar

Topp 6: Grillfavoriter

Upptäck grillfavoriterna med Västerbottensost® och få tips på hur du kan ta din grillning till nästa nivå.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.