Logga in
Logga in

Topp 6: Grillfavoriter

Upptäck grillfavoriterna med Västerbottensost® och få tips på hur du kan ta din grillning till nästa nivå.

Bli en grillmästare del1

Förberedelser: Rengör och smörj grillen innan du börjar.
Förvärm grillen: Låt grillen bli ordentligt varm innan du börjar grilla för att få en jämn tillagning och fina grillmärken på maten.
Marinader och kryddningar: Marinera kött, fisk eller grönsaker i förväg för att ge dem extra smak och mörhet.

Grillfavoriter

15 MIN

3.7 / 5. 7

30 MIN

2.7 / 5. 3

20 MIN

4 / 5. 1

30 MIN

4 / 5. 1

35 MIN

4 / 5. 1

145 MIN

4 / 5. 1

Bli en grillmästare del2

Rätt temperatur: Lär dig att kontrollera grillens temperatur och anpassa den efter den mat du tillagar. Använd indirekt värme för stora stycken kött och direkt värme för snabbare tillagning.
Tid och vändning: Var tålmodig och vänd maten endast en gång för att undvika att den tappar saftighet och blir torr. Använd en grilltång för att undvika att punktera köttet.
Grilltid och vila: Ha koll på grilltider för olika råvaror för att undvika över- eller undergrillning. Låt köttet vila efter grillningen för att bevara dess saftighet och ge smakerna tid att sätta sig.

Följ dessa tips för att lyckas som grillmästare och imponera på dina gäster vid varje grillningstillfälle!

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med goda tilltugg.

servera

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.