Logga in
Logga in

Grönt och grillat

Gröna och sköna rätter tillsammans med smaken av Västerbottensost®.

Grilla grönsaker

Att grilla grönsaker är ett fantastiskt sätt att lyfta fram deras naturliga smaker och ge dem en läcker rökig touch. Grillade grönsaker får en härlig karamelliserad yta och bevarar samtidigt sin krispighet.

Gröna rätter

30 MIN

2.7 / 5. 3

25 MIN

4 / 5. 1

30 MIN

4 / 5. 1

75 MIN

3.3 / 5. 4

35 MIN

4 / 5. 1

25 MIN

3.8 / 5. 4

Goda pajer förtjänar en fin pajform...

Psst, just nu erbjuder våra vänner på Säsongsbutiken 10% på dessa fina pajformar. Fantastiskt hantverk skapat med traditionella tekniker. Alla exemplar blir unika då allt är handgjort.
Använd rabattkod: sommar23
Erbjudandet gäller t.om. 31/8

Till Säsongs Butik

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Grillad-sommarsallad-toppad-med-dressing-av-Vasterbottensost

Topp 6: Grillfavoriter

Upptäck grillfavoriterna med Västerbottensost® och få tips på hur du kan ta din grillning till nästa nivå.

servera

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.