Logga in
Logga in

Grönt och grillat

Gröna och sköna rätter tillsammans med smaken av Västerbottensost®.

Grilla frukt och grönsaker

Att grilla grönsaker är ett fantastiskt sätt att lyfta fram deras naturliga smaker och ge dem en läcker rökig touch. Dessutom så passar grillade grönsaker till det mesta, både som en grön huvudrätt samt som tillbehör till kött, kyckling och fisk. Bara fantasin sätter gränser, så prova dig fram med sommarsäsongens stora utbud.

Gröna rätter

30 MIN

2.7 / 5. 3

25 MIN

4 / 5. 1

30 MIN

4 / 5. 1

75 MIN

3.3 / 5. 4

35 MIN

4 / 5. 1

25 MIN

3.8 / 5. 4

Fyllda zucchiniblommor

Bjud på dina gäster på de här fina och goda zucchiniblommorna. De kommer garanterat göra succé!

Till receptet

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Grillat-fruktspett-med-mustig-kolasas-och-saltrostade-mandlar

Topp 6: Grillfavoriter

Upptäck grillfavoriterna med Västerbottensost® och få tips på hur du kan ta din grillning till nästa nivå.

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.