Logga in
Logga in

Tilltugg för helgens musiktävling

Gör dig redo för helgens musiktävling med våra smakfulla tilltugg – perfekta att dela med vänner och familj

Krustader med Västerbottensost och rom

Det ultimata tilltugget till helgen. Krämig ost och smakrik rom i en spröd krustad – enkelt att göra och svårt att motstå!

Receptet är gjort av Tastebyemma, en av hemmakockarna på Svenska folket lagar.

Till receptet

Recept på tilltugg

4.5 / 5. 4

20 MIN

2.9 / 5. 7

15 MIN

3.5 / 5. 17

45 MIN

3.5 / 5. 16

20 MIN

3.5 / 5. 4

145 MIN

4.3 / 5. 3

Laxrullar med Västerbottensost

Laxrullar med Västerbottensost är ett utsökt tilltugg som kombinerar den mjuka smaken av lax med den mustiga smaken av Västerbottensost. Kommer bli en riktig vinnare ikväll!

Till receptet

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

Q2-2018_9506_paj_frianv_FBjornstjerna-min

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.