Logga in
Logga in

Ostbricka med Västerbottensost®

Recept till säsongens godaste ostbricka hittar du här.

Tips till ostbrickan

Försök skapa en blandning av ostars olika konsistenser. Tillsammans med söta & syrliga marmelader, knapriga nötter & kex blir din ostbricka en succé.
Här har du ett recept på färskostcréme med Västerbottensost som passar utmärkt till ostbrickan.

Till receptet

Recept till ostbrickan

25 MIN

4 / 5. 1

10 MIN

4 / 5. 4

55 MIN

4 / 5. 3

110 MIN

4 / 5. 1

20 MIN

2.3 / 5. 3

75 MIN

4 / 5. 2

Sött & syrligt möter salt.

Du måste testa detta fantastiska recept på krämig Västerbottensost tillsammans med en söt och syrlig hjortronchutney. En perfekt matchning!

Till receptet

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

pizza31080-min

Pizza för alla

Vilken pizza passar dig idag? Vi har pizzarecept för alla tillfällen.

macncheese

Enkla recept för vardagen

Snabba och goda recept som passar närsomhelst i veckan.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.