Logga in
Logga in

Alla hjärtans dag

Vägen till hjärtat sägs gå via magen. Vi har samlat recept som garanterat kommer gå hem på alla hjärtans dag.

En romantisk 3-rätters middag

Oavsett hur du vill fira alla hjärtans dag är det aldrig fel med god mat. Kanske en 3-rätters meny med en fantastiskt rådjurstartar som förrätt, en mör hjortfilé till varmrätt och en ljuvlig mandelkaka som avslutning.

tartar

Recepten för en lyckad alla hjärtans dag

4.7 / 5. 9

4 / 5. 2

40 MIN

4 / 5. 1

35 MIN

3 / 5. 3

15 MIN

3.8 / 5. 13

35 MIN

4 / 5. 1

Plockmat för en mysig kväll

Kanske är plockmat mer för dig? Vi har tilltugg och plockmat som både är en fröjd för ögon och mage. Vackra ostbollar, en lyxig pizza bianco med löjrom eller rotfruktschips med ost- och lökdipp.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

friteradelokringar_recept

Fast food med Västerbottensost®

Avnjut en läcker måltid utan att behöva tillbringa timmar i köket.

Cheesecake_1600x1600

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.