Logga in
Logga in

Glöggmingel & adventsmys med Västerbottensost

Inspireras av våra recept till advent.

Pepparkakscheesecake

Den perfekta efterrätten i december! Pepparkaka kombinerat med färskost, Västerbottensost, dulce de leche & frysta hallon. Kan det bli bättre?

Till receptet

Recept till advent

15 MIN

3 / 5. 3

12 MIN

4.4 / 5. 5

20 MIN

4 / 5. 1

15 MIN

4.7 / 5. 3

60 MIN

3 / 5. 29

20 MIN

3.5 / 5. 8

Knäck med Västerbottensost

Vad är en jul utan knäck? Testa den här variant av knäck med Västerbottensost. Du kommer inte bli besviken!

Till receptet

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.