Logga in
Logga in

Chokladbräck med Västerbottensost®

Testa denna variant av chockladbräck med Västerbottensost som julgodis i år. Du kommer inte bli besviken!

Ingredienser

Detta recept innehåller:
50 g Västerbottensost® Riven


50 g Västerbottensost®, riven
200 g mörk choklad 55 %
1 dl skalade pistagenötter
Flingsalt

GÖR SÅ HÄR

15 MIN

Chockladbräck med Västerbottensost®.

Lägg riven Västerbottensost på en plåt med bakplåtspapper och gratinera i ugnen cirka 5 minuter tills den får fin färg. Låt svalna och krossa till flingor. Grovhacka pistagenötterna. Smält chokladen på svag värme i en kastrull. Häll ut den smälta chokladen på bakplåtspapper och toppa med nötter och gratinerad Västerbottensost i flingor. Strö över flingsalt. Låt svalna och bryt sedan i bitar.

Betygsätt

3 / 5. 3

Spara recept

Andra populära recept

310 MIN

4.3 / 5. 4

45 MIN

3 / 5. 5

20 MIN

2.3 / 5. 4

15 MIN

3.6 / 5. 15

40 MIN

3.4 / 5. 13

70 MIN

4.5 / 5. 2

70 MIN

4 / 5. 1

65 MIN

3.8 / 5. 6

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

grilladsparris1080

Hitta ditt nya favoritrecept!

Recept till vardag och fest

korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.