Logga in
Logga in

Tranbärschoklad med flingor av Västerbottensost®

Ingredienser

50 g Riven Västerbottensost®
1 dl pistagenötter
50 g torkade tranbär
200 g mörk choklad, t ex Valrhona Guanaja 70 %
Flingsalt

GÖR SÅ HÄR

15 MIN

Lägg Västerbottensost på en plåt med bakplåtspapper och gratinera i ugn cirka 5 minuter på 225˚ C så att den får fin färg. Låt svalna och krossa till flingor. Grovhacka pistage­nötterna tillsammans med tranbären. Smält chokladen på svag värme i kastrull. Häll ut på bakplåtspapper och toppa med nötter, bär och ost. Avsluta med flingsalt. Låt svalna och bryt sedan i bitar.

Betygsätt

3 / 5. 2

Spara recept

Andra populära recept

35 MIN

4 / 5. 3

1470 MIN

3.4 / 5. 7

45 MIN

3.7 / 5. 3

150 MIN

4 / 5. 1

50 MIN

3.3 / 5. 3

55 MIN

4 / 5. 1

210 MIN

3 / 5. 5

35 MIN

3.3 / 5. 12

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.