Logga in
Logga in

Pizza för alla

Vilken pizza passar dig idag? Vi har pizzarecept för alla tillfällen.

Pizza Bianco

En Pizza Bianco eller Bianca är en vit pizza utan tomatsås. Här används oftast crème fraiche som grund innan toppingen, vilken kan smaksättas med vitlök eller annan krydda. Se recept på Pizza Bianca med Västerbottensost här.

Variera din pizza

15 MIN

4.1 / 5. 8

20 MIN

3.6 / 5. 7

40 MIN

2.9 / 5. 7

40 MIN

3.1 / 5. 35

30 MIN

3.8 / 5. 5

20 MIN

4 / 5. 8

Pizza som dessert?

Här har du en dessertpizza med vit choklad och hallon som passar perfekt som efterrätt. Skapad av Sofia Henriksson, en smaksäker matkreatör och vinnare av Sveriges Mästerkock 2020.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.