Logga in
Logga in

Pizza med chévre, rödbetor, fikon och Västerbottensost®

Pizzor går att variera i oändlighet. Testa denna lättlagade pizza med rödbetor och chévre som toppas med fikon och ruccola.

Ingredienser

Detta recept innehåller:
80 g Västerbottensost® Riven


1 färdig pizzadeg (gärna surdeg)
1 dl creme fraiche
2 st färdigkokta rödbetor
100 g chévre
1 fikon
Ruccola till gardering

GÖR SÅ HÄR

15 MIN

Baka ut pizzadegen med händerna. Bred ett tunt lager creme fraiche. Lägg på Västerbottensost och chévre. Skiva rödbetorna och lägg på pizzan. Grädda i ugnen tills den fått fin färg. Toppa pizzan med fikon och ruccola.

Betygsätt

4.1 / 5. 8

Spara recept

Andra populära recept

20 MIN

3.3 / 5. 3

95 MIN

4 / 5. 2

25 MIN

3.5 / 5. 2

30 MIN

4 / 5. 1

40 MIN

2.5 / 5. 2

50 MIN

3.3 / 5. 15

15 MIN

3.2 / 5. 6

25 MIN

3.6 / 5. 23

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.