Logga in
Logga in
Påskmat

Bland påskägg och
sill sedan 1872

Snart är det påsk och den spenderar de flesta med familj och vänner, med massor av god mat. Här har vi samlat recept som kommer passa perfekt till påskens firande.

Fira påsk med Västerbottensost®

Det stämmer att Västerbottensost passar perfekt till påskens smaker. Förutom vår klassiska Västerbottensostpaj finns det många andra varianter som passar lika bra till vårens stora högtid. Kanske med grönkål eller potatis och getost? Eller ska du testa att göra en glutenfri Västerbottensostpaj? Fler goda varianter hittar du här.

Påskbuffe

Påskmat

15 MIN

3 / 5. 6

25 MIN

3.8 / 5. 12

40 MIN

3 / 5. 33

15 MIN

4.3 / 5. 10

70 MIN

3.3 / 5. 28

320 MIN

3.5 / 5. 17

Hur dukar du i påsk?

Att duka till påsk är en rolig del av påskfirandet för många. Det handlar om att skapa en festlig och glad atmosfär som passar in i påskens hoppfulla anda. För att inspirera dig inför påskdukningen har vi fått hjälp av Lina Isaksson, inredare och stylist, som delar med sig av sina tips på dukningar.

Läs mer

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med goda tilltugg.

Thomas på lagret

LÄR KÄNNA VÅR OSTMÄSTARE

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.