Påskmat

Våra bästa recept till påsk

Snart är det påsk och den spenderar de flesta med familj och vänner, med massor av god mat. Här har vi samlat recept som kommer passa perfekt till påskbuffén.

Fira påsk med Västerbottensost®

Det stämmer att Västerbottensost passar perfekt till påskens smaker. Förutom vår klassiska Västerbottensostpaj finns det många andra varianter som passar lika bra till vårens stora högtid. Kanske med grönkål eller potatis och getost? Eller ska du testa att göra en glutenfri Västerbottensostpaj? Fler goda varianter hittar du här.

Påskbuffe

Påskmat

15 MIN

4 / 5. 1

115 MIN

4.5 / 5. 2

40 MIN

3.2 / 5. 5

15 MIN

4 / 5. 1

70 MIN

3.1 / 5. 8

320 MIN

3 / 5. 4

Hur dukar du i påsk?

Att duka till påsk är en rolig del av påskfirandet för många. Det handlar om att skapa en festlig och glad atmosfär som passar in i påskens hoppfulla anda. För att inspirera dig inför påskdukningen har vi fått hjälp av Lina Isaksson, inredare och stylist, som delar med sig av sina tips på dukningar.

Läs mer

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

servera

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira både examen, studenten och att sommaren närmar sig. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med fantastiska tilltugg.