Logga in
Logga in

Mors dag 28/5

Kärlek går genom magen! Fira Mors dag med en speciell måltid. Laga hennes favoritmat eller överraska med nya smaker.

Laga mat till mamma

Mors dag är en dag då vi hedrar våra mammor och allt de gör för oss. Och vilket bättre sätt finns det att visa uppskattning på än med en härlig måltid? Det finns många spännande recept och idéer att välja mellan, från klassiska rätter till nya smaker och kreativa kombinationer.
Med en kärleksfullt tillagad måltid kan du visa mamma hur mycket hon betyder för dig och skapa minnen som ni kommer att minnas länge. Så varför inte ta tillfället i akt och ge din mamma en smakupplevelse hon aldrig kommer att glömma?

Recept till Mors dag

20 MIN

3.5 / 5. 24

25 MIN

4.7 / 5. 3

60 MIN

3.5 / 5. 2

70 MIN

3.3 / 5. 29

45 MIN

4 / 5. 2

35 MIN

4 / 5. 1

Vit chokladpaj

Bjud din mamma på en härlig paj på Mors dag och visa din uppskattning på ett sött sätt. En gest som hon garanterat kommer att njuta av.
Det här receptet på vit chokladpaj med Västerbottensost har en härlig kombination av sött och salt.

Till receptet

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Q2-2018_9506_paj_frianv_FBjornstjerna-min

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med goda tilltugg.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.