Logga in
Logga in

Bland vårsol och vänner
sedan 1872

Duka upp en festmåltid som hyllar säsongens härligheter.

Säsongens härligheter

Våren är äntligen här och med den kommer en explosion av färska smaker och läckra primörer. Vad passar då inte bättre än att bjuda hem vänner för en festmåltid som hyllar säsongens härligheter?

Här får du ett recept på grillad spetskål med Västerbottensost som både är enkelt att tillaga och gott att äta!

Till receptet

Recept för våren

20 MIN

3.9 / 5. 10

15 MIN

3.6 / 5. 9

25 MIN

4.7 / 5. 3

15 MIN

4.5 / 5. 2

24 MIN

2.5 / 5. 10

4.7 / 5. 3

Krossad potatis

Krossad, mosad, smashad eller smashed potatis har verkligen blivit en succé! Det här receptet är otroligt gott och passar utmärkt till det mesta.

Till receptet

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

11 Riedel - Tävling (4)

Tävling

Vinn ett fantastiskt set med fyra vinglas och en karaff från Riedel samt Västerbottensost®.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med goda tilltugg.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.