Logga in
Logga in

Tips till försommarens firanden

Fira med enastående mat smaksatt med Västerbottensost!

Potatissallad med Västerbottensost

Nu är det äntligen dags för potatissalladssäsongen! Vem älskar inte att utforska och prova på nya, spännande recept när det gäller denna klassiker?
Grön sparris, rädisor, kapris och Västerbottensost är några av ingredienserna i den här krämiga salladen.

Till receptet

Fira med Västerbottensost

20 MIN

3.9 / 5. 10

40 MIN

3.3 / 5. 86

60 MIN

3 / 5. 7

90 MIN

4 / 5. 3

60 MIN

2.3 / 5. 3

480 MIN

3.8 / 5. 4

Röd pesto

En röd pesto med Västerbottensost, soltorkade tomater, vitlök och röd chili för extra sting! Superenkel att göra och passar som både småplock och tillbehör till grillat.

Till receptet

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

spetskal1080

Grönt och grillat

Gröna och sköna rätter tillsammans med smaken av Västerbottensost®.

Q2-2018_9506_paj_frianv_FBjornstjerna-min

Sommarens plock- och buffémat

Nu stundar en tid med mycket att fira. Här hittar du plockmat som passar perfekt för dessa tillfällen.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.