Logga in
Logga in

Pappardelle med zucchini och Västerbottensost®

Vegetarisk pappardelle som passar perfekt om du har ont om tid. Toppas med pinjenötter och hackad persilja.

Ingredienser

Detta recept innehåller:
70 g Västerbottensost® Riven


300 g pappardelle eller tagliatelle
2 zucchini
2 vitlöksklyftor
1 röd chili
3 msk olivolja
50 g pinjenötter
Bladpersilja, hackad, till servering
½ citron, till servering
Svartpeppar och flingsalt

GÖR SÅ HÄR

35 MIN

Pappardelle med zucchini och Västerbottensost®

Vill du göra egen Pappardelle? Se recept här.

Koka pasta i saltat vatten enligt anvisning på förpackningen. Hacka vitlök och chili fint. Hyvla zucchini i långa strimlor (osthyvel eller potatisskalare funkar bra). Riv Västerbottensost och rosta pinjenötter i en torr stekpanna tills de får fin färg, utan att brännas.
Fräs vitlök och chili i olja. Vänd ner pasta, zucchini och Västerbottensost. Strö över pinjenötter, hackad persilja och smaka av med flingsalt och svartpeppar. Pressa lite citronsaft över och servera.

Betygsätt

3.8 / 5. 4

Spara recept

Andra populära recept

70 MIN

4 / 5. 1

55 MIN

4 / 5. 2

30 MIN

4 / 5. 2

40 MIN

3.6 / 5. 7

30 MIN

2.5 / 5. 2

180 MIN

4 / 5. 1

20 MIN

3 / 5. 5

20 MIN

3.5 / 5. 2

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.