Logga in
Logga in

Ramslökspesto med Västerbottensost®

När det är ramslökssäsong, passa på att göra ramslökspesto med Västerbottensost!

Ingredienser
Detta recept innehåller:
60 g


80 g nyplockad ramslök
60 g långlagrad Västerbottensost, 24 mån
60 g cashewnötter
1 dl rapsolja
½ dl olivolja
1 tsk citronsaft
Salt och svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

Hacka ramslöken grovt. Finriv Västerbottensosten. Mixa ramslök, olja och nötter i en mixer. Blanda till sist ner riven ost, citronsaft och smaka av med salt och svartpeppar.

Betygsätt

4.7 / 5. 7

Spara recept

Andra populära recept

3.8 / 5. 4

4 / 5. 1

3.2 / 5. 14

2.5 / 5. 2

75 MIN

4 / 5. 1

45 MIN

2.5 / 5. 2

30 MIN

3.3 / 5. 6

4.7 / 5. 7

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.