Logga in
Logga in

Gnocchi med champinjoner

En krämig och ack så god gnocchi med smak av skogschampinjoner, vitt vin, persilja och västerbottensost. Gör det enkelt med att köpa färdig gnocchi eller avancera med att göra egen – valet är ditt!

Ingredienser
4 PORTIONER
Detta recept innehåller:
100 g Västerbottensost® Riven


400 g gnocchi (köpe eller egen – avgör du)
1 gul lök
2-3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 pkt kycklingbacon
1 pkt skogschampinjoner
1 dl vitt vin
3 dl grädde
1 dl creme fraiche
100 g västerbottenost
1 dl färsk, hackad bladpersilja
1 tsk timjan
salt
svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

Hacka den gula och vita löken samt stek upp dem i olivolja tillsammans med kycklingbacon och champinjonerna. Koka upp gnocchin och ställ åt sidan.

I med vinet bland lök och bacon och fräs upp. Blanda i creme fraichen tills den smält samman innan grädde tillsätts. Hiva här efter i den färdigkokta gnocchin, riven västerbottenost och kryddor. Smaka av och servera.

Betygsätt

4.8 / 5. 6

Spara recept

Andra populära recept

4.7 / 5. 9

3.9 / 5. 10

40 MIN

4.1 / 5. 8

3.5 / 5. 2

4.7 / 5. 3

4 / 5. 2

30 MIN

4 / 5. 2

4.1 / 5. 7

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

grilladsparris1080

Hitta ditt nya favoritrecept!

Recept till vardag och fest

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.