En tugga till

Det här är frugan och mannen som älskar att äta och laga god mat tillsammans. För vad är väl livet om man inte kan njuta av riktigt god mat? Allt från vardagsräddare som går snabbt till en rätt som känns som extra lyx där hemma!

Sortera

4.3 / 5. 4

4.6 / 5. 5

4.2 / 5. 9

5 / 5. 4

10 MIN

4.4 / 5. 7

5 / 5. 4

3.9 / 5. 10

4.3 / 5. 6

4.8 / 5. 6

4.3 / 5. 6

3.5 / 5. 8

vasterbottensost-ostmastaren-bedomningen

Käsityöt

Huolellista juustokäsityötä jo vuodesta 1872

Riven och bit tushad

Tutustu valikoimaamme

Ainutlaatuinen juusto eri pakkauksissa

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.