Logga in
Logga in
Nationalosten

Munan lävistys Västerbottensostilla®

Täydellinen munabooli gratiineille ja piirakoille! Täytä piirakkakuori halutuilla ainesosilla, kuten kinkulla, parsakaalilla, tuoreilla mausteilla tai muilla vihanneksilla, ja lyö sitten munabooli.

Ainesosia
300 G Västerbottensost®

3 munaa
3 kuppia maitoa tai kermavaahtoa
150-300g Västerbottensost-juustoa®
Suola
Mustapippuri

KUINKA TEHDÄ SE

Munan lävistys Västerbottensostilla®

Vatkaa munat ja maito tai kermavaahto keskenään ja sekoita joukkoon Västerbotten-juusto. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja kuumenna uunissa 225 g noin 20-30 minuuttia, kunnes munabooli on kovettunut ja piirakalla on mukava väri.

Tahti

4 / 5. 1

Tallenna reseptit

Muita suosittuja reseptejä

22 MIN

4 / 5. 1

85 MIN

4 / 5. 1

20 MIN

4 / 5. 1

90 MIN

4 / 5. 1

130 MIN

4 / 5. 1

30 MIN

4 / 5. 1

60 MIN

4 / 5. 1

20 MIN

4 / 5. 1

Liity juustoklubimme jäseneksi

Tallenna suosikkireseptisi, hyödynnä tarjouksiamme äläkä koskaan missaa inspiroivia ja tietoartikkeleitamme

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.