Nationalosten

Egg punching with Västerbottensost®

Perfect egg punch for gratins and pies! Fill the pie crust with the desired ingredients, such as ham, broccoli, fresh spices or other vegetables, and then beat over the egg punch.

Ingredients
Detta recept innehåller:
300 g


3 eggs
3 cups milk or whipped cream
150-300g Västerbottensost® cheese
Salt
Black pepper

HOW TO DO IT

Egg punching with Västerbottensost®

Whisk together eggs and milk or whipped cream and mix in Västerbotten cheese. Season with salt and black pepper and heat in the oven 225 gr about 20-30 minutes until the egg punch has set and the pie has a nice color.

Rate

4 / 5. 1

Save recipes

Other popular recipes

20 MIN

4 / 5. 1

40 MIN

4 / 5. 1

25 MIN

4 / 5. 1

40 MIN

4 / 5. 1

4 / 5. 1

40 MIN

4 / 5. 1

50 MIN

4 / 5. 1

Riven och bit tushad

Explore our assortment

A unique cheese in different packaging

vasterbottensost-ostmastaren-bedomningen

Crafts

Careful cheese craftsmanship since 1872

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.