Logga in
Logga in

Tomatsallad med Västerbottensost®

En smakrik sallad med bland annat massa goa tomater, Västerbottensost och basilika.

Ingredienser
Detta recept innehåller:
50 g Västerbottensost® Riven


1 pkt coctailtomater
1 rödlök
1 dl Västerbottensost
basilika
gräslök
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger
salt
svartpeppar

GÖR SÅ HÄR

10 MIN

Skär tomaterna på mitten och lägg i en skål. Skär rödlöken i tunnare skivor och lägg i. Hiva i riven Västerbottensost, basilika och gräslök.

Gör en vinägrett på olivolja, äppelcidervinäger, salt och svartpeppar. Häll över och blanda runt i tomatblandningen.

Betygsätt

4.4 / 5. 7

Spara recept

Andra populära recept

20 MIN

5 / 5. 1

4.6 / 5. 5

4.7 / 5. 6

30 MIN

4 / 5. 2

3.2 / 5. 14

4.5 / 5. 4

60 MIN

2.3 / 5. 4

5 / 5. 1

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.