Logga in
Logga in

Landskapspizza Skogsharen

Medelpads landskapspizza är en hyllning till landskapsblomman “Gran” och landskapsdjuret “Skvader”, en blandning mellan hare och tjäder. En pizza toppad med Västerbottensost®, rårörda lingon och sist men inte minst karamelliserade granskott och rökt hare (kan bytas ut mot älgkött).

Skapad av: Desiree Johansson

Ingredienser
Detta recept innehåller:
80 g Västerbottensost® Riven


1,5 msk rårörda lingon
6-7 skivor rökt hare eller älgkött
7-8 karamelliserade granskott
Flingsalt

Ingredienserna är för 2 pizzor.

Pizzabotten (grundrecept)

GÖR SÅ HÄR

Sätt ugnen på 250 grader.
Strö över osten
Grädda i ugnen i cirka 10 minuter
Toppa med kött, granskott, lingon och en nypa flingsalt
Ät och njut!

Betygsätt

4 / 5. 1

Spara recept

Andra populära recept

4 / 5. 2

45 MIN

3.5 / 5. 4

45 MIN

4 / 5. 4

4.8 / 5. 6

4.5 / 5. 4

30 MIN

4.2 / 5. 10

Svenska folket lagar

Älskar du matlagning, att skapa egna recept och sedan fota dem? Har du ett recept som du vill dela med dig av till andra? Ta chansen att publicera det här direkt på vår hemsida och inspirera andra besökare. Du behöver vara inloggad i vår ostklubb Nationalostens® vänner för möjlighet att skapa dina egna recept.

grilladsparris1080

Hitta ditt nya favoritrecept!

Recept till vardag och fest

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.