Logga in
Logga in

Surdegsmacka med skivad Västerbottensost® och avokado

Surdegsmacka med skivad Västerbottensost® och avokado

Ingredienser

Detta recept innehåller:
300 g Västerbottensost® 450g


4 skivor surdegsbröd
2 ätmogna avokados
2 msk smör
8 skivor Västerbottensost®
1 påse salladsmix, ca 65 g
Salt
Peppar

GÖR SÅ HÄR

10 MIN

Bred på smör på det färska surdegsbrödet. Skär avokadon i skivor och lägg på mackorna samt ett par skivor Västerbottensost®. Toppa med sallad och en gnutta salt och peppar. Njut!

Betygsätt

4.5 / 5. 2

Spara recept

Andra populära recept

15 MIN

4 / 5. 6

35 MIN

4 / 5. 1

4 / 5. 1

10 MIN

3.3 / 5. 3

100 MIN

3.7 / 5. 6

140 MIN

4 / 5. 1

115 MIN

2.8 / 5. 5

70 MIN

4 / 5. 1

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med fantastiska tilltugg.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.