Logga in
Logga in

Nationalosten®
för alla tillfällen

EN SMAK AV SVERIGE SEDAN 1872

I 150 år har vi varit en del av svensk tradition. Vi har stått på tusen och åter tusen festbord, bland puréer och patéer på kungliga bröllop och bland sillar och potatis i landets alla hem. Vi har varit med när det skrattats, gråtits och dansats som grodor. Vi har varit med när det sörplats kräftor i dillag och sjungits visor till solen gått upp igen.
Västerbottensost®

Våra plockmat-favoriter

20 MIN

3.6 / 5. 20

60 MIN

3 / 5. 7

90 MIN

3.6 / 5. 9

90 MIN

4 / 5. 3

140 MIN

4 / 5. 1

40 MIN

3.5 / 5. 2

Västerbottensost®

JUST NU TILL SPECIALPRIS

Riven 2kg

Västerbottensost® är en uppskattad smakhöjare som förgyller det mesta med sin sötma, sälta, beska och umami. Bjud på en riktig smakupplevelse med Nationalosten från Burtäsk.

Art.nr. 478347. Se ditt pris: martinservera.se

Bara i burträsk

Varför kan Västerbottensost® bara tillverkas på en enda plats i världen?

Hantverket

Ligger hemligheten i det unika tillverkningssättet som kom till redan 1872?

Meteoriten

Den kalkrika jorden i Burträsk tros ha sin förklaring i ett förhistoriskt meteoritnedslag. Kanske är det därför Västerbottensost® bara kan tillverkas här?

MIDNATTSSOLEN

Både växtligheten och ortens kor påverkas av de många soltimmarna under sommarhalvåret. Är det lösningen på Västerbottensost® mysterium?

Sitter det i väggarna?

Är det den unika husfloran i det lilla mejeriet i Burträsk som är hemligheten bakom Västerbottensost®?

Det hemliga receptet

Kanske ligger Västerbottensost® hemlighet i det unika receptet som mejerskan Ulrika Eleonora Lindström skapade och skrev ner redan 1872?

burträskbygden

Kan det vara något helt okänt som finns i bygden kring Burträsk som är förklaringen till att Västerbottensost® bara kan tillverkas just precis här?

Korna & mjölken

Är mjölken hemligheten bakom Västerbottensost® unika smak?

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.