Logga in
Logga in

Sommarens röda pesto

Hur het vill du ha din pesto? Prova dig fram genom att använda mer eller mindre chili. Passar perfekt som tillbehör till grillat!

Ingredienser

150 g marinerade soltorkade tomater
1 st vitlöksklyfta
1 st röd chilifrukt
1 dl hasselnötter
1 dl gräddfil

GÖR SÅ HÄR

10 MIN

Mixa alla ingredienser, lägg i en liten serveringsskål och ställ in i kylen.

Betygsätt

4 / 5. 1

Spara recept

Andra populära recept

50 MIN

4 / 5. 3

70 MIN

2.8 / 5. 4

45 MIN

2.3 / 5. 3

80 MIN

4.5 / 5. 2

20 MIN

4 / 5. 1

60 MIN

4 / 5. 1

40 MIN

4 / 5. 1

4 / 5. 1

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

paj-720x720

Något sött till kaffet?

Sött och salt är en perfekt kombination. 

korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.