Logga in
Logga in
Nationalosten

Burrito med köttfärs

Ingredienser

400 g köttfärs
smör
1 gul lök
1 burk majs, ca 340 g
2 dl Crème Fraiche, Mexican-Chili
salt och peppar
6 små tortilla
50 g riven Västerbottensost

GÖR SÅ HÄR

30 MIN

Sätt ugnen på 250°. Stek köttfärsen med smör i en stekpanna. Ta upp det och lägg i en kastrull. Skala och hacka löken. Fräs i smör. Låt majsen rinna av. Tillsätt lök, majs och crème fraiche. Låt koka ihop i 3 minuter. Salta och peppra. Fördela fyllningen i tortillabröden. Rulla ihop och lägg i en ugnssäker form. Strö över osten och gratinera ca 5 minurer i ugnen.

Betygsätt

4 / 5. 1

Spara recept

Andra populära recept

10 MIN

3.5 / 5. 2

70 MIN

4 / 5. 1

15 MIN

3.5 / 5. 2

2160 MIN

4.5 / 5. 2

30 MIN

3.5 / 5. 2

45 MIN

4 / 5. 1

30 MIN

4.3 / 5. 3

80 MIN

4 / 5. 1

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

ostbollar11080

Tilltugg till helgen!

Samla familj och vänner och bjud på en festlig kväll med fantastiska tilltugg.

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.