Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Äntligen är Sveriges landskapspizzor korade!

Intresset för tävlingen har varit stort och resulterat i dubbelt så många bidrag än väntat. Matglädjen lyser igenom i alla pizzor och det är inspirerande att se att vi i Sverige värdesätter våra lokala råvaror och mattraditioner så högt.

En enhällig jury med Ostmästare Thomas Rudin och Svenska Juniorkocklandslaget har tillsammans valt ut de 25 vinnande pizzorna som representerar allt det unika och goda vårt land har att erbjuda – från Lappland i norr till Skåne i söder.

Ta del av recepten nedan och låt dig väl smaka!

Landskapspizzor

4 / 5. 1

4 / 5. 1

4 / 5. 1

4 / 5. 1

4 / 5. 1

4 / 5. 1

Vad är en landskapspizza?

Sverige är ett fantastiskt matland med ett rikt skafferi av råvaror från skog och hav, mark och gård. Det tycker vi är värt att påminna om! Samtidigt har pizzan blivit en naturlig del av den svenska husmanskosten. Därför vill vi ge pizzan en extra dimension genom att tillföra det som är speciellt för just vårt land.

Se alla lanskapspizzor

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

Kampanj

Passa på! Just nu hittar du Västerbottensost 450g för endast 85kr hos din närmsta ICA Supermarket.

Erbjudandet gäller både online och i butik mellan 13/3 – 19/3