Logga in
Logga in
korv

Godare vardagsmat

Upptäck nya goda vardagsrecept med Västerbottensost®

Krydda upp vardagsmaten

Vardagsmat kan ibland kännas lite tråkigt men inte längre! Med Västerbottensost kan vilken rätt som helst piffas upp. Se recepten nedan.

En vardag med Västerbottensost

30 MIN

3.4 / 5. 9

20 MIN

3 / 5. 11

35 MIN

3.8 / 5. 4

40 MIN

4 / 5. 2

75 MIN

2.3 / 5. 6

90 MIN

4.1 / 5. 7

Vad är din favoritvardagsmat?

På vardagen vill man att maten ska vara enkel och gå snabbt att laga men ändå vara god. Har du någon vardagsmat som du brukar laga och vill dela med oss? Nu kan du skapa och publicera dina egna recept på vår hemsida under Svenska folket lagar. Läs mer här.

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

topp_pizza-1800x720

Sveriges landskapspizzor

Se vinnarpizzan i ditt landskap!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.