Tortellinisoppa med soltorkade tomater och Västerbottensost

Vad passar inte bättre än en soppa såhär i vinterkylan. Jag älskar soppor och kan gärna äta det varje dag när det är kallt. Här är ett tips på en riktigt härlig soppa men mycket smak.

Ainesosia
2 ANNOSTA
Detta recept innehåller:
125 g Västerbottensost® raastettu


250 g tortellini (valfri fyllning)
1 gullök
1 dl soltorkad tomat
4 vitlöksklyftor
1 tsk chiliflakes
1 msk torkad basilika
2,5 dl grädde
1 liter grönsaksbuljong
2 nävar spenat
1 dl riven Västerbottensost
Citron
Parmesan
Svartpeppar
Salt

KUINKA TEHDÄ SE

25 MIN

Hacka och fräs soltorkade tomater, lök och vitlök lite av oljan från tomaterna. Tillsätt chiliflakes och basilika. Häll sedan på buljong och grädde och låt koka ihop i cirka 12 minuter. Lägg då i tortellinin och låt koka ett par minuter till avsluta med att göra ner spenat och Västerbottensost. Ha i lite citronsaft för syra, smaka av med salt och peppar och toppa soppan med en hel del parmesan.

Tahti

3.8 / 5. 31

Tallenna reseptit
Jakaa

Muita suosittuja reseptejä

4.3 / 5. 3

60 MIN

2.3 / 5. 4

4 / 5. 4

4.8 / 5. 4

4 / 5. 1

20 MIN

5 / 5. 1

4 / 5. 1

16 MIN

4.4 / 5. 5

Liity juustoklubimme jäseneksi

Tallenna suosikkireseptisi, hyödynnä tarjouksiamme äläkä koskaan missaa inspiroivia ja tietoartikkeleitamme

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.