Caesardressing med Västerbottensost

Vinkockens Caesardressing med en svensk touch och en härlig kombination med Västerbottensost. Enkel att tillaga och lätt att förbereda. Bryn kycklingfilé och dela i mindre bitar. Servera tillsammans med romansallad, tärnad avocado, lite smulat bacon samt krutonger på ett stort fat. Ringla över din krämiga dressing och servera gärna tillsammans med ett glas Chablis Sainte Claire Vieilles Vignes 2022, som passar utmärkt.

Ainesosia
4 ANNOSTA
Detta recept innehåller:
100 g Västerbottensost® raastettu


3 st ägg
5 dl matolja
2 msk rödvinsvinäger
1 msk citronsaft
5 st ansjovisfiléer
1 dl finriven Västerbottensost
salt och svartpeppar

KUINKA TEHDÄ SE

20 MIN

1. Lägg försiktigt ner äggen i kokande vatten, koka i 2 minuter.

2. Gröp ur äggen (både gulan och vitan) och lägg i en mixer tillsammans med ansjovis. Börja mixa och tillsätt oljan försiktigt likt en majonnäs. Tillsätt vinäger, citronsaft och ost. Mixa i cirka 15 sekunder. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer citronsaft.

3. Servera till en Caesarsallad med kyckling och krutonger.

Tahti

0 / 5. 0

Tallenna reseptit
Jakaa

Muita suosittuja reseptejä

60 MIN

5 / 5. 2

30 MIN

4.2 / 5. 10

40 MIN

3.5 / 5. 11

4.3 / 5. 6

4.5 / 5. 2

45 MIN

3.4 / 5. 9

4.7 / 5. 7

4.3 / 5. 4

Liity juustoklubimme jäseneksi

Tallenna suosikkireseptisi, hyödynnä tarjouksiamme äläkä koskaan missaa inspiroivia ja tietoartikkeleitamme

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.