Logga in
Logga in

Västerbottensost®

Riven

24mån

120g

Riven Västerbottensost® 24 månader är kökets allra bästa vän! Med sin långa lagringstid och unika smak lyfter den dina pasta- och pizzarätter eller helgens tacomiddagar och ger dem en bit av det speciella. Riven 24 månader är även självklar till pajfavoriten; Västerbottensostpaj. Osten går utmärkt att frysa. Västerbottensost® är en svensk grynpipig hårdost gjord på norrländsk komjölk och tillverkad vid det lilla mejeriet i Burträsk i Västerbotten. Den har en karaktäristisk, fyllig smak. Osten är tillverkad ända sedan 1872 då mejerskan Ulrika Eleonora Lindström skapade det hemliga receptet.

Per 100g Protein: 23 g Fett: 32 g Kolhydrat: 2,6 g Kalorier: 390kCal
Ingredienser: Ost (pastöriserad mjölk, salt, mjölksyrakultur, löpe, konserveringsmedel E202 och E251), klumpförebyggande medel potatisstärkelse. Storlek: 120 g Artikelnr: 60431 Förvaring: Kylvara, förvaras vid högst +8°C Frysbar: Ja Kokbar: Nej
Energi: 1650kJ/390kcal Fett: 32 g varav mättat fett: 20 g Kolhydrat: 2,6 g varav sockerarter: 0 g Protein: 23 g Salt: 1,2 g Kalcium: 660 mg (RDI 83%)

Används i dessa recept

30 MIN

3.6 / 5. 7

15 MIN

3.7 / 5. 11

8 MIN

3.9 / 5. 7

50 MIN

2.5 / 5. 4

Nationalostens® vänner

Bli medlem i vår ostklubb Nationalostens vänner och få möjlighet att spara dina favoritrecept, ta del av härlig matinspiration från våra nyhetsbrev och få förtur till våra evenemang. Välkommen.

Västerbottensost ostlager

TID, TÅLAMOD & KÄRLEK

På lagret i Ånäset får all Västerbottensost® mogna och utveckla sin unika smak. De 18 kilo tunga ostarna vänds med omsorg varje dag under de första 22 dagarna. Därefter vänds de en gång var 21 dag.

vasterbottensost-fish-taco

Taco deluxe på västerbottniska

Se våra varianter på tacos som garanterat kommer att göra succé till helgen. Fishtaco, Quesadillas eller kanske kräfttacos. Testa idag!

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.