Italiensk bröllopssoppa

Så goda smaker och enkel att göra! Att denna italienska soppa, minestra maritata, (gift soppa) kallas just bröllopssoppa är för att smakerna gifter sig så bra ihop i kombination av grönsaker, ost och kött.

Ainesosia
4 ANNOSTA
Detta recept innehåller:
50 g Västerbottensost® Riven 24 kuukautta


300 g ekologisk kycklingfärs, går bra att byta ut till veg-, nöt- eller fläskfärs
1 dl panko-ströbröd
5 vitlöksklyftor
1 liter grönsaks- eller kycklingbuljong
1 gul lök, skalad och finhackad
1 knippe svartkål
1 förpackning kokta cannelinibönor
1 dl pasta, t ex risoni
Olivolja/smörSvartpeppar och salt

KUINKA TEHDÄ SE

30 MIN

Pressa två av vitlöksklyftorna och blanda ihop med färs, ströbröd, finriven ost, lite salt och nymalen svartpeppar. Forma till små köttbullar och stek i stekpanna med lite smör/olja tills de får fin färg. Hacka de andra tre vitlöksklyftorna och stek dessa tillsammans med löken i en kastrull tills den mjuknar. Tillsätt buljong, kål, pasta, cannelinibönor och köttbullar. Koka tills pastan är mjuk och smaka med ev lite ytterligare svartpeppar. Har du persilja kan du med fördel strö över det.

Tahti

4.7 / 5. 7

Tallenna reseptit
Jakaa

Muita suosittuja reseptejä

90 MIN

4.3 / 5. 4

4.6 / 5. 12

60 MIN

3.5 / 5. 2

25 MIN

4 / 5. 2

4.8 / 5. 6

15 MIN

3.1 / 5. 12

45 MIN

3.2 / 5. 12

4.1 / 5. 15

Liity juustoklubimme jäseneksi

Tallenna suosikkireseptisi, hyödynnä tarjouksiamme äläkä koskaan missaa inspiroivia ja tietoartikkeleitamme

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.