Elin Andersson

Elin heter jag, 36 år och bor i Domsjö tillsammans med sambo, vår finska lapphund Ludde och en kommande bebis i april. Jag skulle aldrig kunna leva utan tacos! Tacos, goda såser och annat plock och krämigt är livet.

Sortera

45 MIN

3.4 / 5. 9

20 MIN

3.3 / 5. 3

60 MIN

3.5 / 5. 2

30 MIN

3.6 / 5. 7

3.6 / 5. 5

45 MIN

4.3 / 5. 4

30 MIN

4.3 / 5. 4

15 MIN

3.1 / 5. 12

vasterbottensost-lagret

AIKA, KÄRSIVÄLLISYYS JA RAKKAUS

Ånäsetin varastolla kaikki Västerbottensostit saavat® kypsyä ja kehittää ainutlaatuista makuaan. 18-kiloisia juustoja käännetään huolella joka päivä ensimmäisten 22 päivän ajan. Sen jälkeen ne käännetään kerran 21 päivässä.

vasterbottensost-ostmastaren-bedomningen

JUUSTOT TUOMAROI JUUSTOMESTARI THOMAS RUDIN

Västerbottensostia® arvioidaan yhdeksänportaisella asteikolla maun, aromin, koostumuksen, koostumuksen ja ulkonäön perusteella.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.