Bilprovningen

Gillar god mat och älskar att grilla och lever efter devisen att man vågar experimentera och att man har gott om tid på sig. Skulle det misslyckas så finns pizzerian bara en bit bort. Kan dock säga att de blir inte rika på mig iallafall

Sortera

16 MIN

4.4 / 5. 5

vasterbottensost-tidslinje-meteorit

VIRHEISTÄ MESTARITEOKSIIN

Tutustu Västerbottensostin® historiaan

vasterbottensost-lagret

Missä kaikki ja mikään ei tapahdu

Juustokerros on meijerin sydän – täällä juustojen annetaan levätä vähintään 14 kuukautta saadakseen ainutlaatuisen makunsa.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.