Logga in
Logga in
Välkommen

Poängjakten

Poängjakten är slut.

Så fungerar det
Köp
Spara kvittot från köpet av valfria produkter från Västerbottensost®. Kvittot måste vara daterat efter den 1/8-23.
REGISTRERA
Samla dina poäng genom att skapa ett konto i vår medlemsklubb Nationalostens vänner. Här laddar du enkelt upp ditt kvitto och var 10:e krona ger dig 1 poäng.
BESTÄLL
När du samlat tillräckligt antal poäng för den premie du önskar gör du din beställning. Fraktkostnad tillkommer. Din premie anländer inom cirka 3 veckor.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.