Pistejahti
Västerbottensost®

Osta Västerbottensost, rekisteröi kuitti ja kerää pisteitä.

Onko sinulla jo tili? Kirjautua

SUOSITUT ENSI-ILLAT
Näin se toimii
Ostaa
Säilytä kuitti ostoksesta valinnaisia tuotteita alkaen Västerbottensost®. Kvittot måste vara daterat efter den 1/8-23.
REKISTERÖIDY VIIME 31/12 -23
Kerää pisteesi luomalla Tili jäsenklubissamme Kansallisen idän ystävät. Täältä voit helposti ladata kuittisi Ja jokainen 10 kruunua antaa sinulle 1 pisteen.
TILATA
Kun olet kerännyt tarpeeksi numeroita Pisteitä haluamastasi palkkiosta teet tilauksen. Toimituskulut lisätään. Sinun palkkiosi saapuu noin 3 viikossa.

Fotograferingsguide

  1. Förbered kvittot: Se till att kvittot är plant och utan veck eller skrynklor. Om det är vikt eller skrynkligt, jämna ut det så gott det går för att förbättra bildkvaliteten.
  2. Välj rätt belysning: Fotografera kvittot i ett välbelyst rum, helst med naturligt ljus. Undvik starka skuggor eller direkt solljus som kan göra texten svår att läsa.
  3. Rätt bakgrund: Placera kvittot på en kontrastrik bakgrund, såsom en mörk yta för ljusa kvitton och en ljus yta för mörka kvitton. Detta gör det enklare för systemet att urskilja kvittot från bakgrunden.
  4. Fotograferingsvinkeln: Håll kameran direkt ovanför kvittot och parallellt med det för att undvika distorsion. Se till att hela kvittot är synligt i bildramen och att inga delar av det är avskurna.
  5. Fokusera och ta bilden: Använd kamerans autofokus för att säkerställa att texten på kvittot är skarp och tydlig. Ta bilden och granska den noggrant för att säkerställa att all text är läsbar och att hela kvittot är synligt innan du laddar upp det till systemet.

    Lycka till!

  6. Rita inte på kvittot!

Njut av midsommar

Just nu hittar du Västerbottensost® till ett extra bra pris på Coop, City Gross, Hemköp och Willys. 

Erbjudandet gäller t.o.m. 26/6.