Älskade favoriter

Älskade favoriter

Har du en paradrätt där Västerbottensost är kryddan som ger rätten extra karaktär? Under temat Älskade favoriter letar vi bland svenska hushåll efter blivande klassikerrätter med Västerbottensost!

Mellan den 1–31 juli 2017 pågick en tävling där vi kommer att utse totalt 15 vinnande recept, där vinnarna får en årsförbrukning Västerbottensost. Recepten kommer att tolkas och tillagas av Lisa Lemke och fotograferas för att publiceras i våra sociala kanaler och här på vår webbplats, så att alla kan lära sig laga det svenska folkets älskade favoriter.

Om tävlingen (tävlingen är avslutad)

Tävlingen fungerade så att man under juli månad kunde skicka in sitt favoritrecept och kontaktuppgifter via ett personligt meddelande till @västerbottensost på Facebook eller Instagram. Eller maila in sitt bidrag till alskadefavoriter@vasterbottensost.com. De vinnande recepten kommer lagas av Lisa Lemke och fotograferas för att publiceras i våra kanaler. Vissa kommer även att filmas. Skicka med ingredienser, tillvägagångssätt samt gärna en bild på receptet. Läs de fullständiga tävlingsreglerna här.
Vinnarna kommer att kontaktas med start i Augusti och sedan vidare under hösten.

Om Lisa Lemke

Med en avslappnad, kreativ och lustfylld inställning till matlagning har Lisa Lemke gjort sig ett namn över hela landet. Du känner förmodligen igen henne från Mitt Kök i TV4, eller så har du en av Lisas populära kokböcker – omtyckta både i Sverige och internationellt – hemma i ditt kök. Med bas på sin gamla prästgård utanför Falkenberg lagar, pratar, skriver och stylar Lisa mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam. Här driver hon även Prostens Pizza – västkustens förmodligen mest fullbokade pizzarestaurang.

Älskade favoriter och vinnande recept

Här kommer vi att samla alla vinnare.

Inspireras av några av våra populäraste recept

Annat intressant